Riksbyggens känga mot politikerna

PODD | Riksbyggens hyrköpsmodell, lågprisbostäder för unga och statligt subventionerade kontantinsatslån för förstagångsköpare. Det är några av ämnena som diskuteras med Riksbyggens vice vd Mårten Lilja i bostadpodden Kvadrat.
Bakgrunden är de hårda kreditrestriktionerna som råder i Sverige i dag, som enligt Lilja har skapat en ohållbar situation på bostadsmarknaden. ”Jag skulle vilja rikta en allvarlig uppmaning till politiken att göra någonting åt situationen och samtidigt visa att vi faktiskt gör någonting själva också”, säger han på EFNs hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.