”Lyssna på forskningen – den visar avregleringens problem”

REPLIK | Den 17 oktober skrev Fredrik Kopsch en debattartikel på DN Debatt med titeln ”Skadliga hyresregleringen kan avvecklas på tio år”. Som vi tidigare uppmärksammat här på bostadspolitik.se, kom två snabba repliker dagen efter. Nu fortsätter debatten med en replik av 87 företrädare för 21 bostads- och stadsutvecklingsrelaterade forskningsämnen vid 12 universitet och högskolor.

”Vi motsätter oss kraftfullt att forskningen stödjer de teser om avreglering som Fredrik Kopsch driver. I forskningen finns ett överflöd av exempel på avregleringens sociala och ekonomiska följdproblem både i Sverige och internationellt”, skriver debattörerna i en replik på DN Debatt.

Läs mer… 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.