Mikael Anjou: Den ineffektiva byggbranschen

Hur kommer det sig att byggbranschen tillåts underprestera år efter år jämfört med de flesta andra branscher, när branschen står för 10% av BNP? Och hur kan kvaliteten brista så mycket att kostnaden för att rätta till fel är lika stora som vinsterna?

Detta är frågor som tas upp i den nya boken ”Den ineffektiva byggbranschen”. Mikael Anjou skrev boken efter flera år i branschen. Han vill skaka om branschen, som han menar är konservativ och obenägen att förändras och moderniseras.

Innehåll:
01.29: Veckans Aktuellt med Lennart Weiss
07.03: Samtal med Mikael Anjou
38.41: Kommentar av Lennart Weiss
k
Programledare:
Anna Bellman
k
Kontakta oss på: 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.