Låt bostäder binda koldioxid

Marknaden, politikerna och industrin är eniga – Sverige ska bygga mer med trä. För att det ska bli verklighet krävs dock att staten som landets största beställare går före genom att anpassa upphandlingsprocessen för offentliga bolag, skriver 14 företrädare för träbyggindustrin i en debattartikel i Dagens industri.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  1. Bra men redovisa 2 saker. Hur skapar ni vid förtillverkning variation i form och färg så att vi får vackra trevliga miljöer? Hur stor de av skogens årliga tillväxt skulle era målsatta marknadsandelar kräva?

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.