Daniel Kjörberg Siraj: Sverige måste få verktyg för en social bostadspolitik på plats

Minska avståndet mellan de som har och de som inte har. När OBOS koncernchef ger sitt recept för en fungerande bostadsmarknad i Sverige så hänvisar han till hemlandet Norge. I Norge finns bospar. Där är det ingen dröm att bo i en hyrd bostad, istället är den norska bostadspolitiken är inriktad på lösningar för att äga sitt boende. I Sverige ser det annorlunda ut.

Sedan fyra år tillbaka finns OBOS i Sverige genom bland annat Myresjöhus, SmålandsVillan, Kärnhem, och Obos. De är också ägare i JM och AF-gruppen. Och de växer. Möt koncernchef Daniel Kjörberg Siraj.

Programledare:
Anna Bellman

Kontakta oss på: 
podd@bostadspolitik.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.