André Johansson: 130.000 unga skulle lätt kunna få en bostad

För många unga vuxna är svårt att ta sig in på bostadsmarknaden. En stark prisutveckling på bostäder i kombination med höjda amorteringskrav och kreditrestriktioner slår hårt och har gjort det ännu svårare. För att hjälpa unga vuxna att köpa sin första bostad har HSB lanserat en ny modell för att finansiera och äga sin bostad – HSB Dela. HSB:s marknads- och kommunikationschef André Johansson efterfrågar enkla reformer som skulle göra stor skillnad.

Programledare:
Anna Bellman

Kontakta oss på: 
podd@bostadspolitik.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.