Jimmy Bengtsson: Inga problem att minska byggkostnaderna 30 procent

Han kunde inte säga nej. Från i höst är han koncernchef för Veidekke. I Bopolpodden berättar Jimmy Bengtsson om vilket ledarskap som krävs för att utveckla inte bara bolaget utan hela branschen för att få en sund byggbransch där konkurrens är bra men ska ske på rätt sätt. Han berättar också om hur machokulturen kan jobbas bort, hur mångfalden kan öka och hur lätt det är att minska byggkostnaderna med 30 procent. 

Programledare:
Anna Bellman

Kontakta oss på:
podd@bostadspolitik.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.