Boel Godner: Vi har tillåtit Sverige att bli ett segregerat land

Hon har i flera år aktivt drivit frågan om att förändra EBO-lagen, lagen om eget boende, som hon menar är vidrig och bara förstör. Möt Boel Godner, S, kommunstyrelsens ordförande i Södertälje, i ett samtal om hur det är att leda en kommun som brottas med hög kriminalitet, utanförskap och trångboddhet. Men som samtidigt är en kommun som går framåt på många områden.

I veckans aktuellt kommenterar vi HSB:s nya modell för att hjälpa unga vuxna att köpa sin första bostad och att forskare går ut och uppmanar att sänka inkomstskatten rejält, för att dra in miljarder på fastighetsskatt och utdelningar.

Innehåll:
01.52: Veckans Aktuellt med Lennart Weiss
07.10: Samtal med Boel Godner
30.07: Kommentar av Lennart Weiss

Programledare:
Anna Bellman

Kontakta oss på:
podd@bostadspolitik.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.