Sophia Mattsson-Linnala: Politikerna förhindrar den utveckling som behövs

Mycket fokus när det gäller vår samhällsutveckling har legat på bostäderna, medan samhällsfastigheterna har kommit på skam. Möt Rikshems vd Sophia Mattsson-Linnala som berättar att de vill ha nära kontakt med kommunerna för att lyckas med samhällsutmaningen, men som menar att det är svårt att möta de behov som kommunerna har då kompetensen saknas och då LOU inte fungerar.

I veckans aktuellt kritiserar Lennart Weiss, expertkommentator i Bopolpodden och socialdemokratisk debattör, Reformisternas debattartikel och program som han menar saknar ekonomisk realism och riskerar att bana väg för en svensk variant av social housing.

Innehåll:
01.17: Veckans Aktuellt med Lennart Weiss
07.04: Samtal med Sophia Mattsson-Linnala
36.13: Kommentar av Lennart Weiss

Programledare:
Anna Bellman

Kontakta oss på:
podd@bostadspolitik.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.