Anders Borg i debatt med Lennart Weiss

I veckans avsnitt av EFN:s bostadspodd Kvadrat debatterar förre finansministern Anders Borg och Lennart Weiss, kommersiell direktör på byggbolaget Veidekke bostadskrisen. Det hettar till rejält kring frågor om vilka strukturreformer som bör stå högst på den politiska agendan framöver och hur regeringen och finansinspektionen bör förhålla sig till hushållens skuldsättningsgrad.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  1. Mycket kunnig och bra argumentation av Lennart Weiss. Anders Borg är för mycket teoretiker och för lite verklighetsförankrad. Dessutom som elitist föga insatt i den praktiska vardagens utmaningar sk vanligt folk lever med. Saknar dessutom tyvärr förmåga att se bortom egna uppfattningar och avfärdar alla branschens debattörer som representanter för egen-och särintressen. Jag har som småföretagare i byggbranschen under fem decennier ingen anledning stryka det jag lite vanvördigt kallar byggmaffian medhårs men där finns en och annan representant som försöker se bortom det egna företagets aktieägarintressen. Det tycker jag Lennart Weiss gör. Oavsett vilket parti han representerar 🙂

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.