Weiss först ut i nya bransch-podden hela-kedjan.se

Hela-kedjan.se är en ny podd, startad av Nima Assadi, f.d. anställd på Veidekke, med ambitionen att stimulera debatten inom bygg- och fastighetsbranschen när det gäller bostadspolitik men även branschens egna utmaningar. Hela-kedjan har valt ett format som är mer vanligt utomlands, med fördjupande samtal som ger möjlighet att utveckla ett ämne mer än i andra sammanhang. Först ut är Lennart Weiss, kommersiell direktör på Veidekke, flitig bostadsdebattör och med en lång bakgrund både i branschen och i politiken. Den första delen av samtalet fokuserar på bostadspolitik för att sedan växla över till Lennarts och Nimas personliga erfarenheter av att växa upp i miljonprogrammet, näthat och hur branschen kan arbeta med att förbättra sin produktivitet. (Sätt dig med en kopp kaffe. Samtalet är ca två timmar.)

Lyssna här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.