Miljöpartiets ministrar om bostadsmarknaden och politiken

Per Bolund, finansmarknadsminister, uppger till SvD att han är optimistisk kring bostadsmarknaden. Att proppen gått ur marknaden till följd av kreditrestriktionerna håller han inte alls med om. Under det kommande decenniet vill Miljöpartiet se till att det byggs 450 000 bostäder i Sverige, gärna i trä och gärna hyresrätter i villakvarteren. Ett tydliggörande av bostadsförsörjningsansvaret och ytterligare morötter i form av investeringsbidrag är vägen framåt enligt bostadsminister Peter Eriksson.

Läs mer här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.