Stellan Lundström om vikten att ställa rätt frågor i bostadsdebatten

I alla inlägg i bostadsdebatten finns en gemensam nämnare: det behöver byggas fler bostäder. Men för att det ska kunna ske måste vi ställa rätt frågor, menar Stellan Lundström, professor KTH i en aktuell och läsvärd krönika i FastighetsNytt. ”En observation är att merparten av de åtgärder som förespråkas (…) avser utbudssidan…”, skriver Stellan Lundström och fortsätter: Utbudet i all ära, men marknadsbilden klarnar först när vi fullgjort analysen av efterfrågan.

 

Läs artikeln i sin helhet på FastghetsNytt.se.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.